Husvagnen har stått orörd i 63 år. När jag ser insidan Här vill jag tillbringa sommarlov!

0
2

Otrolig förändring. Det var fantastiskt .. !! 50-talet var en tid då det fanns utrymme att tänka stort. Detta omfattade allt från stora hus till stora bilar. Det var också en tid som stilmässigt skiljer sig från idag, där man istället fokuserar på ett relativt minimalistiskt och funktionellt tänkande.

Och husvagnen var verkligen inget undantag. Den här husvagnen har stått orörd i 63 år och när jag ser bilderna inifrån känns det som att kliva in i en tidsmaskin.

Denna klassiska husvagn från 1953 har lagts ut till försäljning och en annons lades ut på Facebook. Eftersom den har stått orörd i 63 år har bilderna av den spridit sig som en löpeld på webben.


Med undantag för lite färg och få nya material är inredningen i stort sett densamma som när den köptes redan 1953. – Den behöver lite färg och nya däck, och det är i stort sett allt. Även gardinerna är original”, skriver ägaren på Facebook.

2


Se köket! Stor och rymlig. Här kunde jag lätt stå och göra en god middag.

3


Förutom gardiner och annan inredning är vitvarorna också original. Och alla som har upplevt 50-talet vet att dessa apparater håller i många år. Otrolig!

4


En kopp te och en god bok i vardagsrummet? Det låter inte illa!

5


Man skulle kunna tro att badrummet är litet, men nej! Fullt fungerande toalett, handfat och dusch.

6


Och även ett litet badkar!

7


Jag skulle älska att åka runt i Danmark i den här husvagnen i sommar.

8


Ser det inte mysigt ut på kvällen?

9


10

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here