Kika in i husvagnen som blev känd över en natt

0
7338

Guldiga tapeter och projektor-tv i parets nyrenoverade husvagn som gjorde succé på nätet. Välkommen in! Kika in i den här drömstugan! ❤️

Efter förra sommarens tältsemester som slutade i spöregn och känslan av att ha ett riktigt tak, kom tankarna kring att köpa husvagn. Sensommaren 2015 köpte paret husvagnen och sedan dess har det pågått renovering av vagnen. Efter 300 renoveringstimmar och med bland annat nya golv, badrum och ommålning är den nu äntligen klar, och det med dunder och brak.

När Martin Hellgren lade ut före -och efterbilder på en internetsajt, har intresset av den renoverade vagnen varit lavinartad. Tusentals människor har gillat och delat bilden och kontaktat Martin Hellgren och Josefin Johnsen för att berömma eller be om tips.

2Men innan drömmar om nästa sommars semester spinner vidare, fokuserar paret nu på en enda sak. Nämlign deras stundande bröllop.

–Nästa steg är ju att gifta sig, det är ju också ett projekt, säger Martin Hellgren och skrattar ihop med sin kärlek.

– Sen tror jag att vi kan njuta av vårt äktenskap och av vår nyrenoverade husvagn, säger paret och tittar så där förälskat på varandra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here