Kurkista yön yli tunnetuksi tulleeseen asuntovaunuun – kurkista tähän unelmamökkiin!

0
1954

Uskomaton muutos. Se oli mahtavaa .. !! Tervetuloa verkkosivustollemme. Uutiset matkailuvaunusta ovat tämän otsikon alla. Kultainen taustakuva ja projektori-TV pariskunnan vastikään kunnostetussa asuntovaunussa, joka oli menestys verkossa. Tervetuloa sisään! Tutki tätä unelmamökkiä! ❤️

Viime kesän tihkusadun päättyneen teltkaloman ja todellisen katon tunteen jälkeen ajatukset tulivat asuntovaunun ostamisesta. Loppukesällä 2015 pariskunta osti asuntovaunun ja sen jälkeen matkailuvaunu on kunnostettu. 300 tunnin kunnostuksen ja muun muassa uusien kerrosten, kylpyhuoneiden ja uudelleenmaalaamisen jälkeen se on nyt vihdoin valmis ja se räjähti.

Kun Martin Hellgren julkaisi kuvia ennen ja jälkeen Internet-sivustolle, kiinnostus kunnostettuun vaunuun on ollut lumivyörymainen. Tuhannet ihmiset ovat pitäneet kuvasta ja jakaneet sen ja ottaneet yhteyttä Martin Hellgreniin ja Josefin Johnseniin kehua tai kysyä vinkkejä.
Se oli täysin hullua. Useat tuhannet ovat pitäneet ja nähneet lähettämäni kuvat, kertoo Martin Hellgren. Vaunu on 28 vuotta vanha, mutta sisäpuolelta se näyttää nyt uudelta. – Sen pitäisi tuntua palaavan kotiin. Sen pitäisi olla pikemminkin pieni asunto kuin asuntovaunu, Martin Hellgren ja pian vaimoksi tuleva Josefin Johnsen sanovat nyökkäävän.

11


Mutta ennen unelmia ensi kesän lomasta pyörii, pari keskittyy nyt yhteen asiaan. Nimeä heidän tulevat häät. – Seuraava askel on mennä naimisiin, se on myös projekti, Martin Hellgren sanoo ja nauraa yhdessä rakkautensa kanssa. – Sitten luulen, että voimme nauttia avioliitostamme ja hiljattain kunnostetusta asuntovaunustamme, pari sanoo ja näyttää niin rakastuneelta toisistaan muut.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here