Oppilaat rakentavat oman 14 neliömetrin minitalon, katsovat sisään ja antavat vaikutuksen.

0
2344

Uskomaton muutos. Se oli mahtavaa .. !! Tervetuloa Scandinavian Newsiin. Opiskelija rakentaa oman kodin, joka on “asuntovaunu”. Siitä tulee hänelle upea koti. Kerro meille, mitä mieltä olet siitä.

Ei ole mitään parempaa yhteiskunnallemme kuin luovia ihmisiä, nämä ihmiset saavat joitain ideoita, joita monet muut eivät saa, ei siksi, että he ovat parempia, vaan koska se on heidän päätettävissään. Yksi heistä on Joel Weber, hän on opiskelija Texasissa. Ja opiskelijana sinulla ei valitettavasti ole varaa kalliisiin asuntoihin, kuka tahansa opiskelija voi allekirjoittaa sen.

Tanskassa asuntojen hinnat ovat nousseet jyrkästi, katso vain Kööpenhaminasta, Århusista ja Odensesta, lisäksi on vaikea löytää halpoja asuntoja, sitten hinnat ovat uskomattoman korkeita. Kukaan ei halua opiskella useiden vuosien ajan ja näin nähdä heidän velkansa kasvavan ja kasvavan, koska sinun on lainattava pankista.

Joel Weber on luova, hän rakastaa uusia ideoita, tällä hetkellä hänen kotinsa on todella levinnyt verkkoon niin, että ihmiset jonottavat ostaakseen hänen kotinsa, kirjoittaa The Telegraph.

11


Hän on rakentanut oman kotinsa, joka on käynnissä, hän oli samassa veneessä kuin monet muut opiskelijat, jotka eivät löytäneet kotia, koska hinnat olivat liian korkeat.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here