Studenter bygger sitt eget minihus på 14 kvadratmeter, ser inn og lar deg imponere.

0
736

Velkommen til Scandinavian News. En student bygger sitt eget hjem, som er en “husvogn”. Det blir et fantastisk hjem for ham. Fortell oss hva du synes om det.

Det er ingenting bedre for vårt samfunn enn kreative mennesker, disse menneskene får noen ideer som mange andre ikke får, ikke fordi de er bedre, men fordi det er opp til dem. En av dem er Joel Weber, han er student i Texas. Og som student har du dessverre ikke råd til dyre boliger, enhver student kan skrive under på det.

I Danmark har leilighetsprisene steget kraftig, bare se i København, Aarhus og Odense, dessuten er det vanskelig å finne de billige boligene, så er prisene bare utrolig høye. Og ingen ønsker å studere i flere år og dermed se gjelden deres bli større og større fordi du må låne fra banken.

Joel Weber er kreativ, han elsker nye ideer, akkurat nå går hjemmet hans faktisk så viralt på nettet at folk står i kø for å kjøpe hjemmet hans, skriver The Telegraph.

11


Han har bygget sitt eget hjem som kjører, han var i samme båt som mange av de andre studentene som ikke kunne finne noe hjem da prisene var for høye.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here