Studenter bygger sitt eget minihus på 14 kvadratmeter, tittar inuti och låter dig imponera.

0
1462

Otrolig förändring. Välkommen till Scandinavian News. En elev bygger sitt eget hem, som är en “husvagn”. Det kommer att bli ett underbart hem för honom. Berätta vad du tycker om det.

Det finns inget bättre för vårt samhälle än kreativa människor, dessa människor får några idéer som många andra inte får, inte för att de är bättre, utan för att det är upp till dem. En av dem är Joel Weber, han är student i Texas. Och som student har du tyvärr inte råd med dyra bostäder, vilken student som helst kan skriva under det.

I Danmark har lägenhetspriserna stigit kraftigt, titta bara i Köpenhamn, Aarhus och Odense, förutom att det är svårt att hitta de billiga bostäderna, då är priserna bara otroligt höga. Och ingen vill studera på flera år och på så sätt se deras skuld bli större och större eftersom du måste låna från banken.

Joel Weber är kreativ, han älskar nya idéer, just nu går hans hem faktiskt så viralt på nätet att folk står i kö för att köpa hans hem, skriver The Telegraph.

11


Han har byggt sitt eget hem som är igång, han var i samma båt som många av de andra studenterna som inte kunde hitta något hem eftersom priserna var för höga.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here