Studerende bygger sit eget minihus på 14 kvadratmeter, kig med indenfor og lad dig imponere.

0
1136

Utrolig forandring. Det var forbløffende .. !! Velkommen til Scandinavian News. En studerende bygger sit eget hjem, som er en “hus-campingvogn”. Det bliver et vidunderligt hjem for ham. Fortæl os, hvad du synes om det.

Der findes ikke noget bedre for vores samfund end kreative mennesker, disse mennesker får nogle ideer som mange andre ikke får, ikke fordi de er bedre, men fordi det ligger til dem. En af dem er Joel Weber, han er studerer i Texas. Og som studerende, har man desværre ikke råd til dyre boliger, det kan enhver studenrende skrive under på.

I Danmark er lejlighedspriserne steget voldsomt, kig bare i København, Aarhus og Odense, udover det er svært at finde de billige boliger, så er priserne bare utrolig høje. Og der er ingen som ønsker at studerer i flere år og dermed se ens gæld blive større og større fordi man bliver nød til at låne i banken.

Joel Weber er kreativ, han elsker nye ideer, lige nu går hans bolig faktisk så viralt på nettet at folk står i kø for at købe hans bolig skriver The Telegraph.

11


Han har nemlig bygget sin egen bolig som er kørende, han stod nemlig i samme båd som mange af de andre studerende som ikke kunne finde nogen bolig da priserne var alt for høje.

Back

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here